Vastgoed en bouw

Wij hebben ruime ervaring in alle aangelegenheden met betrekking tot onroerend goed en de bouw recht en hebben aannemers, beleggers, eigenaren en initiatiefnemers geholpen bij zowel de bouw of aankoop van onroerend goed. We hebben ook uitstekende relaties met de bevoegde autoriteiten.

Ons assortiment van diensten omvat de verschillende fasen van de bouw, uit het voeden van relaties in de bouw en het verstrekken van voorlopige juridische advies voor een specifiek probleem voor het opstellen en onderhandelen van alle soorten overeenkomsten. We zijn ook in staat om onze klanten te helpen bij de financiering, verhuur en leasing, joint ventures, eigendomsstructuren, partnerships en flatgebouwen, evenals de aankoop of verkoop van onroerend goed en regelgevende filings in verband met dergelijke projecten.

Onze advocaten zijn ook ervaren in een rechtszaak. Ze zijn in staat om allerlei procedures met betrekking tot onroerend goed en de bouw te behandelen en hebben met succes verdedigd complexe zaken in de rechtbank.